Sopivan välimatkan päässä vaaleista haluan julkaista muutaman ovelan kommentin joita olen eri puolella nettiä lukenut. Olen laiska enkä jaksa linkittää joka ikistä sivustoa tähän, mutta anyway tälläiset kommentit ovat herättäneet itsessäni tunteita (HUOM! En siis välttämättä ole itse tätä mieltä):

" -- pitäisi ottaa pysyvästi äänioikeus pois, ja itseasiassa pois oikeus omiin mielipiteisiinsä."

" -- hävettää niiden puolesta, joilla on vaikeuksia ymmärtää demokratian toimintaperiaatteita, saati kunnioittaa laillista vaalitulosta."

"Ei ole niin hävettävää äänestää persuja siksi, että oikeasti kannattaa näiden aatteita kuin se, että äänestää protestiksi tai rahasta! Jos oikeasti uskoo persujen ajamiin asioihin ni omahan on mielipiteensä."

"mutta se on kyllä aika suvaitsematonta, kun nämä persuvastustajat kuitenkin niputtavat kaikki kannattajat samaan porukkaan.. ihan sama jos sanoisin, että kaikki ulkomaalaiset ovat rikollisia tai kaikki suomalaiset juoppoja tai kaikki vihreitten äänestäjät pössytteleviä hippejä."

"ei ne sielä eduskunnassa saa kuitenkaa muuta aikaseks, ku ostettua uudet torkkupeitot kun edelliset on jo vähän nukkaantunu." << :'D

"Luuletteko te, että soini ja kumppanit saa tehtyä abortista ja muusta laitonta? ei todellakaan saa. Se on vaa heidän mielipide. Ei perusuista tullut mitään diktaattoreita jotka päättävät kaiken." << tämän faktan esilletulosta olen hyvin iloinen. Minähän siis en kannata Perussuomalaisia.

(Tähän väliin pakko mainita: näitä kommentteja lukiessa tulee mieleen hama nuoruus kun taisteltiin irc-galleriassa tuntemattomien kanssa siitä, onko Lovex rockbändi vai teinibändi. Ah niitä aikoja!)

"rahalla on aina saanut, ja aina tulee saamaan."

No tää yks on kyllä pakko linkittää ku nauroin tätä lattialla asti: http://www.feissarimokat.com/2011/04/perussuomalaiset/

Näiden älynväläysten johdosta hyvää pääsiäistä kaikille :) !