Onpa vuosi alkanu elektroonisesti. 

Ensin menin K-cittariin ostamaan tarjouksessa ollutta tallentavaa digiboksia, ja matkalta tarttui mukaan myös uusi teevee. Kolmenkymmenenkahden tuuman näyttö, littana ja muutenkin erittäin kätevä. Pääsin vihdoin eroon siitä putkilomöhkäleestä. ^^

Muutamaa päivää myöhemmin menin hakemaan bluray-soitinta, koska sekään ei paljoa maksanut ja nyt saatoin hankkiakin sellaisen, uuden HD-liitäntäisen tv:n ansioista. Turusta tuli shoppailtua muutamat ensimmäiset bluray-elokuvatkin. (Elokuvia hyllyssäni tällä hetkellä noin sata ja seitsemänkymmentä, kirj. huom.). 

Ja tänään hankinkin uuden puhelimen. Se oli toisaalta pakon edessä tehty, koska vanha puhelimeni hajosi. Uusi on ihan kätevä, pienempi, littanampi ja näppäimet omaava kosketusnäytöllinen Nokia. Vanha puhelimeni nokia c6 oli kyllä parhain luuri ikinä, toivottavasti opin pitämään uudesta yhtä paljon. 

On se ihan kivaa käydä töissä, on sitten tälläiset pikku hankinnat mahdollisia. Kaikki nyt vähän pakkautui näin alkuvuodelle, mutta miksikäs niitä tarpeellisia ostoksia ei suorittaisi nyt, kun on mahdollisuus? Jos olen opiskelija puolen vuoden päästä, siinä mennään seuraavat kolme vuotta miltei kädestä suuhun -tekniikalla. 

Eikä nämä ostokset edes olleet kovin kalliita, loppujen lopuksi. 

TV......... 299 € (199 € minulta, koska isä tarjoutui maksamaan satasen)
Tallentava digiboksi.......199 €
Blu-Ray.........59 €
Puhelin.........49 €

= 506 €

Jep jep. Itse olen tyytyväinen. :)